Vilken vecka

det har varit. Dels konstiga vindar som blåst hårt på jobbet, och hemma har drömmen om ett badkar verkligen varit väldigt stark.
Bilbestyren fortsätter med sitt krångel, idag drog vi ner volvon till verkstad och ikväll satte jag mig på tåget för att hämta upp Renaulten som varit på verkstad.

Tåget var givetvis försenat, inget ovanligt nu i dessa snökaostider men den stora humorn i detta var ändå att vi blev försenade pga att lokföraren till vårt tåg, hade tagit tåget till jobbet, och det tåget fastnade på vägen nånstans. Satan så pinsamt!

Melodifestivalen, ja vad säger man. Jöbackpöjken är ju förvisso söt.

Jag kommer inte ens ihåg vilka andra det är sen de tidigare tävlingarna som gått vidare

Med tanke på...

...snökaoset som varit i helgen så kan jag känna mig mäkta stolt att jag faktiskt tagit mig fram o tillbaka till jobbet utan nåra större problem. Vägarna har varit vidriga o på de flesta ställen har det bara funnits en vägbana att köra på......men det som ändå har varit värst har varit att möta dessa blåbussar som skiter fullständigt i hur vägen er ut eller vad dom möter...dom tar bara plats o braschar på precis som det vore en solig dag på sommarn med fri sikt o ingen halka eller snömodd. Jag är mer rädd för dessa än för snömassorna!

Idag blev det extrajobb på lediga dagen, så nu kör jag en 10 dagars vecka, är inte ledig förrän fredag.

Fick skjuts av Båbärt till Mberg för jag tänkte att där kanske jag kan åka med en buss hemåt, men kom på att jag inte hade plånbok med mig o nu förtiden kan man inte åka buss o betala med kontanter utan man måste ha nåt kort. Saker o ting blir så krångliga så här på ålderns höst!


I vilket fall så kom min käre sambo o hämta mig o i väntan på honom hann Vi gossipa lite om HEMLIGHETER..

Det var kul!

Jag ska definitivt ha en picnic vid Oset i sommar


Föreläsning idag...

mycket intressant! Bo Hejskolv hette han vi lyssnade på. En hel del tankar for genom huvudet under dagen,  både positivt o negativt, i mångt o mycket gör vi en del fel i vårt arbete om man ska utgå från hans resonemang. Men hur som en välbehövlig dag med tanke på att vi har det lite snurrigt i gruppen nu, nya influenser o tankar kan verkligen få saker o ting o räta till sig.

Synd bara att Båbärt förstörde hela min dag när det kom på tal om beslutet av högertrafik i Sverige(1967) så gott som alla röstade tydligen emot det men det blev högertrafik iallafall.

Båbärt vänder sig då till mig o frågar: Men, var det verkligen så???

Precis som om jag skulle veta det!! Återigen dessa antydningar till att jag inte kan vara i den åldern jag är ute myyyycket äldre.


Snurrigt värre

inför morrondagens föreläsning, som billös är det inte lätt! I vilket fall så skulle Bipitt med, skitbra, sen visar det sig att hon inte kan gå med för att det bara är för kommunen-Helvete! Det var ju inte bara för föreläsningen hon skulle med....

Och innan har jag messat Roberto 7 tusen ggr om min planering hit o dit för dagen.
Ska skicka mess till han om att det löst sig men skickar det fel, skickar till Bipitt...jag blev väl så exalterad!

Undrar vad hon tänkte:

Glöm mina tidigare mess, Bipitt ska med"

Tur iof att det var hon jag skickade till, tänk om det hade varit till nån mer strikt person som inte fattar grejjen med smeknamnet:-)

Alla hjärtans dag...

    blev en kärleksmeny ala SF (2 st dricka o en låda med sourcream baconsnacks) o lite bio. Äntligen har jag sett 3 an i triologin.
Jag kan inte säga vilken som var bäst, tycker det finns guldkorn o plocka i alla 3.

I vilket fall har dom lyckas väldigt bra att få till personligheterna även i denna, creeepen är riktiga creep, o dom goda är inte överdrivna.

Synd bara att man ska få sån träsmak i rövven av  o sitta så länge

Jamen vad snyggt!

  Igår var jag med brukare på stan o skulle göra diverse inköp. Framför Lindex  gör jag en riktigt snygg entre. Världens kronvurpa pga halka.
O där låg jag som en hög o kom inte upp, brukarn var förtvivlad o folk runt omkring fick ta några extra steg för att kunna komma in i affären, dom såg nog inte mig!

I vilket fall så har detta resulterat i att jag idag fick ringa till den beryktade hästdoktorn, min svåger springer där titt som tätt. Så nu har jag en tid hos honom, jag ska bli tilltryckt kl 13 00.

Hästar på rymmen!

ja idag har det varit drammatik igen i Sannahed! Grannens hästar rymde o sprang gatlopp här vilket orsakade smått trafikkaos och mycket huvudbry. Jag försökte jaga ifatt dessa djur men hur lätt är det??

Så då blev det att ringa runt till alla bussbolag o försöka få tag på grannen. jag vet att han kör buss men på vilket bolag???

Snacka om att det blev knepiga samtal.

- Jo hej jag heter annelie o har ni nån chaufför som heter xxx.
- (misstänksam röst) HUR SÅ??
- Jaa hans hästar är på rymmen o jag är en granne som inte lyckas jaga ifatt dom o det är kaos här på vägen o jag vet inte vad jag ska ta mig till riktigt

- Näe han jobbar inte här*klick*

Jag ringde dessa samtal till ungefär 4 olika bolag tills jag fick rätt.

Under den tiden så har hästarna i princip varit ner till Halssberg där nåra snabba rackare lyckas fått tag i dessa, så frid o fröjd nu står djuren i stallet.

Nu ska jag bara jaga ifatt grannen här o tala om att det är lugnt, jag såg han just springa gatlopp nu i jakten på sina hästar

Paketering

Förbaskade kartonger, att dom är alldeles för små hur jag än bär mig åt.
Jag som hade städat så fint, nu är allt upp o ner igen o huller om buller o det är tejp o emballage om vartannat här.


Jag ska sluta sälja stora saker

Husbåten...



Vårt lilla uthus kommer framåt våren bli en husbåt gissar jag med tanke på all snö!

Jag kommer då ha det som affärside, hyr husbåten för en billig peng o flyt runt här i Playa ala Sannahed

Min

    älskade bil står där o fryser och är stonedead! Det är med bilar och mig ungefär som med mina krukväxter, dom bara tuppar av o dör i ett.

Nån

schemaexpert blir jag aldrig och vill nog inte vara det heller! Jag hittar hela tiden fel på det schemat vi åstakommit och känner att vatten över huvvet är ett bra uttryck!

Jag hoppas verkligen att sista biten är lagd nu om inte, ja då får vi anlita nån expert(BiPitt).


Helgen har avlöpt väl, det går ju fort när man väl är på plats men när man står på onsdagen inför ett 4 dagars pass, då känns det väldigt långt.

Annars då? Jaa bilhaveri ggr 1000, kallt som fasen, för mycket snö(ser hur vårt lilla uthus så småningom kommer att bli husbåt här i vår)

Jag är konstant godissugen, speciellt efter choklad.

O i morrn är jag ledig, skönt det

Hjärta

http://www.amelia.se/blogg/linda-skugge/

Peptalk!

Jag citerar: "Du har gjort ett bra jobb fast med många fel"














Lovelove

OJhOppsan!

I morse skjutsade jag sambon till jobbet, vi har ju lite bilhaveri så just nu har vi bara völvön hemma.

I vilket fall jag droppade av honom o när jag kör tillbaks o ska svänga ut mot stora vägen, så möter jag helt plötsligt 3 bilar på min vägsida, o jag blir livrädd o arg o undrar vad det är för idioter som kör på fel sida..

Tills jag kommer på att det är jag som är idioten..pga all snö så missade jag "min väg" o tolkade det som cykelbana så när jag svänger ut så svänger jag alltså helgalet. OJ hOppsan igen då!


hits