Man

måste väl kunna lägga ner kungahuset?

Gör om slottet till härbärge för alla bostadslösa istället så det fyller nån funktion.

Märkligt

detta med kungahuset. Dom kan göra allt och alltid komma undan. Fattar inte att saker o ting fortfarande är så ur årldriga. Klart som tusan kungen ska stå för sina fel likväl som alla andra. Ska tipsa kungen o ta tbanan, han kan ju aldrig få 800 spänn i böter iallafall, klart han ska åka den utan o köpa biljett.
Då delvis, är han ju som "en vanlig" människa som dom så gärna säger att dom är. Åka tbana får fler göra än o åka sponsrad bnw.

Paket

har jag fått idag! En bok!

Den är sketbra än så länge, lite halvgalet rolig. Det är precis vad jag behöver läsa just nu.

Tack tack!


(jag verkligen älskar paket)


Norrland

är fridfullt. Det är avkopplande. Det är vackert med all skog o älven o luften är skön.

Det är verkligen lite Norrlands guld över det "man kan vara sig själv"

Ingen stressar utan allt har sin gilla gång.
Jag tänker mycket på dom här ångestbarnen skugge skrivit om i sin blogg. Dom skulle få möjligheten att åka upp dit. Bara få vara, uutan en massa ytligheter o krav. Få komma ifrån allt destruktivt. Få god hjälp i den miljön av proffs.

Lite

av det som sas när jag var i norr.


Jag har en släkting som är lite av ett orginal, han bor också uti buschen i en liten stuga, närmsta grannen är faster nån kilometer därifrån, sedan finns det inte mycket mer till folk. Nån enstaka gamling bor kvar däruppe i skogen.

Så berättar faster om en kväll förra hösten. Skapligt sent bultade det på dörren o utanför stod en cocosbollskärring, ja hon åkte runt o sålde alltså. Faster köper snällt en låda o ringer sedan till släktingen föär att tala om att det kan komma besök( jaa det funkar väl så att dom ringer runt) Släktingen säger. hon har redan varit här. Dåså.

Dagen därpå åker faster till släktingen med lite mat. Där i köket sitter cocosbollskärringen.
Släktingen berättar att hon kommit tillbaka för att låna ström till kupevärmarn för hon ska sova i bilen. Släktingen säger då att det kan du inte göra, gå upp o lägg dig i min säng, vilket kärringen gör. Sedan gav hon sig iväg igen för att sälja vidare.
Ytterligare en dag går o faster åker ner med mat. Då sitter cocoskärringen där igen o äter av fasters matrester. Släktingen säger: jaa hon kom en natt till.
Faster säger då till cocoskärringen: men vad tusan du kan ju inte åka till främmande karlar o sova hur som.
Jamen det är ingenfara säger cocosK. för jag är gift.
Faster säger ja men det bryr sig inte en sulten karl sig om.
Då drar cocosk. iväg o sen dess har dom inte sett till henne. Dom fick aldrig ens reda på vad hon hette.


Jag

befinner mig i landet ingenstans känns det som. Det finns inget nät=smsabstinens...

Det är höga berg o djupa dalar o tiden står still.

På bensinstationen sitter det påklistrade lappar om att bensinen är slut o när det kommer hem nån ny vet dom inte riktigt.

Går jag in i affären stannar allt upp en stund o man ser hur folket frenetiskt söker i sin hjärna för att komma på vem jag är, sedan kanske poletten trillar ner vad vet jag. "N Stures dotter är ju i byn.

Sedan är det bara regn regn..


Var

..fasen är mina skattepengar?!

Fashion

Lite roligt mode finns att kika på här:

www.dorianmagazine.com, klicka på dorian television o välj visningen från showen MISTER


Tant Raffa=

= jag.  Ska glida omkring på campingen i helgen, det var halva reapriset   på underwears ¨så jag köpte nåt sliskigt rött.

Tänkte det kunde bli fint under ifall det blir en sån där camparträningsoverall..

Nu drar vi ut på riks väg 51(tror jag)

Så håll er undan!


Vårdbiträdets..

blogg har jag läst. Den var mycket bra o jag skrev en lång kommentar till henne, så fattar jag inte hur jag ska få det postat*grrr....

Ska försöka komma på hur man gör länkar så ska jag länka den.


Tänk

..om hon har en sån där  typiskt campinghusvagnsträningsoverall? Då skrattar jag på mig. Isåfall ska jag be om o få låna hennes gubbes.

Jag tar 3 flarror vin med så överlever jag det med!


Det ska va..

..husvagn.

Jag har just putsat fönster o tagit reda på massa tvätt,  vädret är piss o jag har semester o helt plötsligt äntligen tog jag mig för med nåt.

Ska packa lite grejjer med inför helgen då det ska campas med husvagn.

Jobbarkompis o jag som ska åka, hon har nyss skaffat vagnen å aldrig kört själv. Det resulterar i att vi ska ta oss ca 5 mil härifrån, närmare bestämt till Läppe.

Vägen dit går bara rakt fram o det innebär två vänstersvängar sedan är vi på campingen. Inga direkta vägbulor nånstans så¨det borde vara riskfritt för oss att ta sig dit med vårat lilla ekipage.

Det ska bli kul.

Viktiga ting att ta med:

Ficklampa

vin

mat

tandborste

vin


Jag

..har bestämt mig för att sluta vara så ego, inte gnälla o klaga så jävligt. fakta är att den enda som kan göra nåt åt situationen runt omkring mig, är jag själv. Jag blir så irriterad på mig själv att jag är så svag och strukturlös, istället för o gå o glo på en garderob o tänka att jag ska städa så ska jag bara göra det.

Inte nöta massa onödig tid på o vara negativ.

Fan jag måste vara pest o pina för min omgivning just nu.


hits