Rättssystemet

är konstigt. Du kan i princip göra vad som, det händer inte så mycket.

Med alla dessa konstiga domar så stinker Sverige just nu-


Annat än..

..fönsterkuvert i brevlådan gillar jag! Fick ett sådant madrasserat brev idag och kunde inte begripa vad det var. Jag blir som en unge på julafton o bara sliter upp för jag är så nyfiken. Det var en skärm keps från surfer/support i stälje! Skitfin o den kommer passa perfekt när jag är på speedway för då sitter man jämt i solen,  iof har jag den på redan nu även fast det hällregnar.

Dom är så gulliga mot mig.


Skogens guld

Semester!!!!! Äntligen!!! Välbehövligt men det är då själva fan att man vaknar tjugo över sju när man får sova.

Har varit i vingfield idag o pussat på Sofie, hon är där o målar hus. Hon såg pigg ut, fast hon röker som en skorsten mindre bra.

Jag blir lite nostalgisk när man är där på landet o Sofie är där o kusinerna o man minns massa saker sen dom var små.

Så gick vi en runda i skogen o plickade massor av kantareller o skogen luktar så himla gott.

Fina kantareller som ska torkas inatt o sen i morrn ska jag göra nån stek med svampsås...mumma!


Linda Rosing

.. ska bevisa att hon är frisk genom ett utvik, är vi verkligen intresserade av det? Måste hon bevisa det för oss?

Tycker hon ska ta på sig kläderna o bevisa det för sig själv o framförallt för sina barn.

Det är dom enda hon behöver stå till svars för.


Virtanen

Jag blir irriterad på honom när han driver om anorexi/bullemi stadier. I min värld är det fortfarande så känsligt o svårt. Han borde göra ett IRL studiebesök i den världen o se vad han skämtar om.

Det är synd, han skriver så bra för övrigt.


Telia

  Sitter i tfnkö till telia, IGEN åt morsan. Hon flyttade sin tfn i fredags o den funkar inte än. Först var den helt död, sedan om man ringde dit så tutade det upptaget, så kom en lapp i brevlådan där det stod klämkäckt att nu är det åtgärdat. Men icke.

När man ringer till henne nu så kommer man till några andra. Alltså dom har kopplat morsans nr till deras abonemang så dom får alla morsans samtal o var deras egna samtal hamnar, det vet inte dom. Familjen var skapligt irriterade o frustrerade. Grejjen är det att familjen kan ringa ut, det resulterar i att dom ringer på morsans abonnemang, förstår ni hur rörigt det är?!


Kärringträff

..vid syrrans pool..

skvaller

o lite gossip

o lite skvaller

o megagod paj

 


Present

Jag fick en present! Av min blivande, en hårfön  skitbra! Slipper jag gå ut med blött hår jämt.'

Jag älskar paket, jag blev glad!


Jag

tänkte jättemycket på min andra morbror idag, han som är död. Vi är lika på nåt vis för vi har haft ungefär samma "misslyckade liv med massa penga strul o skit i hörnen. Han kunde också garva åt skiten.

När han låg på sjukhus ringde han rätt mycket till mig, det var i samma veva som det fanns sjukdom i min lilla familj. Vi kunde sitta o beklaga oss i timmar åt allt helvete. Sen slutade det alltid med att han drog nån halvrå sliskig vits som han knappt kunde få fram för han garva själv åt den, han var snäll.

 

En gång sa han att han varit över på andra sidan, att han sett ljuset, och jag blev galen o sa åt han att han skulle fan inte ta o dö nu. Då trösta han mej o sa att det var inget farligt inget alls. För han vet om min dödsångest.

Sedan så tog det bara ett par månader så dog han.

Jag hatar det här med död.

Jag har varit med om rätt många som gått bort o det har alltid varit lugnt o stilla men ändå, jag hatar det.

Jag vill inte att nån ska dö o jag är livrädd hela tiden att sofie eller mamma eller vem tusan det än är som står mej nära bara ska gå o dö. Jag förstår inte alls vad tusan det ska vara bra för. Speciellt inte när vissa av dom hela tiden ska komma tillbaka o "visa sig, "gå igen" som det heter. Tycker gott dom kunde hålla sig därborta när dom ändå hade så bråttom dit.'

 


Supportmoster o surfermorbror

Tack för erbjudandet! Jag blir rörd. Jag tycker om er också!


Vretstorp

..är en liten by som ligger ca 2 mil från kumla. När man kommer dit är det ungefär som o besöka farsans by uppe i Norrland. Dom påminner om varann. Ett litet idylliskt samhälle med en affär en blomsterbod, många villor om vartannat. Jag tror en del barnfamiljer har börjat söka sig till denna by, det är lagomt ifrån allt o klimatet känns inte lika hårt där som i en förort. Jag inbillar mej att ungar är ungar här, inte små pinuppor som seglar omkring i korta toppar o string trosor när dom inte ens har fyllt tio. Jag ser ungar utomhus där som håller på med fotboll o brännboll o kubb, Självklart finns det barn som fastnat i nåt dataspel med men det känns åtminstone som ungarna lever för annat än datorn.

 

 

Jag har lärt känna några människor där, min tant jag hade hand om bodde där. Henne saknar jag, och hennes sambo o vår trio som utmanade sjukdomen hon hade o försökte få till ett någotsånär drägligt liv. Det var hon som fick mej intresserad av blommor o trädgård.Jag minns hon sa en gång: blommorna pratar med mej förstår du, är jag lessen har dom alltid ett tröstande ord.Genom henne lärde jag känna I och A.

I är en sån där sjuhelvetsjävlanamma inget är fan omöjligt*..Hon jobbar dygnet runt o hennes gubbe är hemma o sköter all markservice, för att hon ska kunna jobba för om hon inte finge det skulle hon säkert inte ha så mycket jävlarana,mma kvar. Det är hon som person. Ibland kan jag vara avis på hennes ork. Inget sitter långt inne nån gång o en del kan nog uppfatta henne som barsk men hon är världens mjukisgumma. Desutom bakar hon så satans goda bullar, ingen kan slå dom, jag försöker baka på samma vis men det blir bara billiga I-kopior.

 

A är en sån mjuk människa, ödmjuk och  tänkande. När jag lärde känna henne så talade vi alltid om att bantning startar på måndagar o det är 6 dar dit så det är bara o äta. Jag tror aldrig jag sett henne arg utan hon är stillsamt klok o förnuftig när nåt knäppt händer. Hon o hennes gubbe har en sån där kärlek gentemot varann som man kan se på film.

 

Det är kul när dom hör av sig, speciellt eftersom jag inte är i den lilla byn längre.Jag har alltid trevligt på deras små tillställningar även fast det kan bli för mycket av likören ibland så man dagen efter undrar hur man kan bli så sjuk.

 

 

Dessa damer jobbar i vården på en avdelning som man säkerligen kan klassa som åldringsvårdens Bevery hills, mycket tack vara dom.


Idag..

...kan jag vicka lite på tån!

Spik i tån...

...är nåt som gör väldigt ont!

Jag vet, har tillbringat fm på vårdcentralen o fått stelkrampsspruta o blivit omplåstrad o jävlar vad tån värker!

Hur kan jag lyckas o trampa på en planka med en spik som står rakt upp? Jag begriper inte hur jag lyckas. Det känns nästan som den där plankan måste ha sökt upp mig.

 

Jag tycker Diana kan få ligga i sin grav ifred nu.


Lundell

Lundell har legat i malpåse för mig ett tag, det har inte bara gått o varken lyssnat eller läst nåt av honom.

Tar mig igenom nya skivan nu och den är ok. Fast, jag tror ändå att jag blivit frisk från den där maniska febern jag har haft.


natt igen

Ibland är det tamejfan bara rännskita av allting. Det spelar liksom ingen roll hur mycket man bryr sig eller gör för en annan människa, meningslöst.

Jag gillar skugges krönika idag om vickan.

Vad vore Vickan utan alla dom där cashen? Inte mycket, o varför varför använder hon inte sitt inflytande tillnåt bra för alla alla tjejjer i sverige som lider av både det ena o andra, varför?

Nu ska jag dra täcket över huvett o inse att i morron är en ny dag med nya utmaningar.

Min moster( inte mostern som pajjade midsommarfesterna) har hjälpt mej så nu funkar min dator någoisånär, hon är mega bright o skulle fan ta mej ta betalt, o bli internet supporter på heltid!

Natti 


Blixtar o dunder...

..magiska under...

Åska o blixtar är fascinerande o inte läskiga! Så äntligen kom regnet, det välbehövliga även fast jag älskar solen. Tänker mer på allt som behöver växa bortikring.

Nu kanske min mage blir normal igen, tror den fick solsting för den har varit totalpajj ett par dar nu.

Märkligt det här o vara kärring o gå på toa o göra det "stora"

Det är känsligt, för många, för mig. Det är en procedur som inte är av denna värld. Jag måste vara själv, ha en fotpall ingen i närheten som stressar mig. Skulle det ändå vara så att man blir akut nödig bland folk, så får det inte höras, inte märkas. Går inte att lämna nåra spår efter sig så ev. doft får man spraya bort eller nåt.

Annat är det för karlar. Dom klappar sig lite på magen o visar nån slags pondus o klämmer ur sig nåt klämkäckt om att dom måste gå o skita en bit, eller att dom ska besöka "tryckeriet eller det är dags för en kabel. Helt utan vidare så seglar dom in med en tidning i handen o det dånar o smäller o låter o luktar o så är det bara. Har man tur har dom åtminstone torka ur toan efter sig.

Jag vet att det finns fler tjejjer som har samma problem.

Ibland är det skillnad på manligt o kvinnligt men skita bör man , annars dör man.

Lite skitprat i natten


Sl part 3

Nix pix...Sl guden ville inte förstå mig, jag får snällt betala mina böter. Skit o skit igen. Det blev ingen shopping till mig själv.

Nästa gång jag besöker storstan får jag stoppa biljetten i bhn eller nåt så jag verkligen har koll på den. Kunde lika gärna varit så att jag blivit bestulen på min väska, hade fått böter då med. Jag frågade.

Värmen ger en solsting, semestern hägrar nånstans långt där borta.

Jag badar så fort jag är ledig.


Tomt

Jag som alltid tänker...har precis tomt i skallen.

Har inget o skriva just nu.

Jag är glad att inte Sofie var i London


Natt

Det gör ont i själen ibland.

hits