Kitty on the Catwalk

Jag hoppas verkligen på den historien jag hör ifrån dem om att hela denna pro ana låt är ett enda stort ironiserande av denna galna värld som finns.
jag tycker det är sorgligt när jag hör att dom påstås ha "startat" pro ana rörelsen.
Om det nu är så att dom vill få en debatt om pro ana, är det sorgligt att debatten istället har hamnat på den nivån att det är bandet som ska ifrågasättas, inte proana rörelsen. Alla har sitt sätt att plocka fram att det finns skit, så har väl även dom?
Vilken tidning du än öppnar så är det ju det smala idealet som ska existera.

jag tänker på den senaste månaden av anorexipogram på tvn.

Bla det pogram som handlade om två "försökskaniner" dom var med i ett läkarbevakat projekt som gick ut på att se om det fanns möjlighet till att banta ner sig till strl 0 på 6 veckor. Vilket det tydligt gjorde.
Visst dom var övervakade av ett läkarteam, men hur sjukt är inte det innehållet på det pogrammet då " helt vanligt friskt tänkande personer vill i journalistiskt syfte se om det funkar.
Ingen skrek högt av det pogrammet, var det mer seriöst egentligen än detta band?

Att det är bevakat av ett läkarteam , det skiter den sjuke i,. det får inte den personen att tänka att anorexi är fel, never!
Det den sjuke verkligen fick ut av detta pogram, var en uppsjö av rena matlagningstipsen för anorektiker, träningstips och varför inte, passa på o gå ner ett extra kilo med hjälp av tarmsköljning!!


Jag hatar sjukdomen anorexi, jag vet hur sjuka o utslagna dessa människor blir.
Hur fel dom tänker o hur illa dom behandlar sina egna kroppar

 jag tycker bara att ett litet simpelt band får ta mer skit än vad dom egentligen förtjänar


Kattbak

Kattbak

katt

katt

Nu

är det illa ställt med Annie!
Jag har skaffat ett Ikeafamilykort, trodde aldrig det skulle inträffa, men vad fan det var gratis kaffe om man hade ett sådant!
Jag finns i deras register nu, mixed feelings.
Men å andra sidan så finns jag inte längre i kronofogdens register:-) och det är ju inte helt fel.

Det här med fogden, vilken låång o snårig väg det är o ta sig ur det.
Jag tror dom drar in massa med pengar som dom egentligen inte ska ha, för deras regler o påslag är så röriga så dom vet själva inte hur dom ska använda dom.

Jag sitter o glor på 9 äppelträd nu o tänker på hur mycket det kommer o bli o gå o plocka för att inte gräset ska bli till en enda stor jäshög.

Kanske får sätta upp en skylt vid vägen att det är gratis äpplen så får folk plocka.
Jag menar det måste finnas fler som är lika dumsnåla som jag är.

hits