Soffan

Soffan


Jag

blir galen....

                     galnare

Lava

 www.lavaland.se

Top Model

Så trist att Emma åkte ur. Även fast jag visste att så skulle ske. Det känns som dom medvetet filmat alla hennes "dåliga" stunder o klippt ihop henne som en tjurig bortskämd snorunge, och det är nåt jag inte riktigt tror på att hon är.
Men jag är övertygad om att hon inom sinom tid får tillfälle att på riktigt visa vad hon går för och att hon då i den situationen även får ett ok på att hon kan stå för vem hon  är och varför.

Å

...här skymtar dottra min förbi          http://scifiskane.com/film.html

Hur

 i helvete kan svenska folket rösta fram den där människan!?!?!?!

Gud

Den där guden Carola har förbön med kan hon hålla för sig själv. Jag ska le så stort om hon inte vinner ikväll. Jag tycker hon är en obehaglig människa o näst intill fanatiker med sina utlägg om förböner för bla homos.
När Sofie var typ 11 år frågade jag henne vad hon tyckte om homosexuella, om det var ok att älska en person av samma kön.
Hennes svar blev kort och konsist: Är det kärlek så är det.
Inget konstigt med det alltså, men jag skulle alltså i den situationen bett att gud skulle bota henne från dessa tankar?
Tänk om Carolas son blir homosexuell, trots hennes "rättfärdiga" leverne. Vad ska hon göra med han då? Skicka honom på nåt homoavprogrameringsläger, skriva honom som sjuk i papper, hålla honom gömd för omgivningen...ungefär som dom gjorde förr med utvecklingstörda, man låste in dom i nån skrubb. Hemska tanke.

Jag har en homosexuell systerson som jag älskar förutsättningslöst. Jag skulle väl aldrig behandla honom annorlunda eller anse att han är sjuk eller konstigt eller besatt av nån demon pga sin homosexualitet. Många av Sofies vänner är homosexuella, och jag tycker dom flesta av dom är underbara med en alldeles särksild känsla för hur man behandlar folk.
Jag ska ringa systersonen nu och tala om hur mycket jag lovear han!


Nu

har jag drömt om Jörgen Larsson igen.
Drömmen är helt sjuk, jag är hemma hos honom i hans lgh o han är hemma bara varannan helg för han ligger i det militära. Jag är där o fikar, Sofie är med också.
Jag äter rå kattmat ur burken o tycker det är skitäcklig och jag spyr nästan av konsistensen. Jörgen larsson åker till fiket utan o fråga mig o jag blir skitsur för det.
Sedan har jag en lgh nere på hjortgränd som jag inte varit i på 14 dagar o jag har jätteågren för det för i den lgh har jag en katt som jag bara lämnat där och jag är jättenervös för att katten ska ligga död när jag kommer,
och jättenervös över att han inte är död men han har fört ett jävla liv o grannarna är ilskna.
Sofie ska först inte med hem men sedan följer hon med efter tjat. Då åler vi i min gamla opel ner till hjprtgränd men vi måste först in på macken o handla av Bert.

Sedan vaknar jag.

Helt sjuk dröm o jag tror det är 3e gången jag drömmer den nu.


Melodifestival igen

Jag ska hejja på alla utom Carola! Jag hoppas hoppas hon inte går vidare, det vore så trevligt att få höra hennes kommentarer på det.

var det dags för jobb igen.

Magont


14425-8

14425-8


Ikväll ska jag hejja på den här bruttan i Top Model.

Ett

år sedan Ulla dog. Jag saknar henne massor. Det var så lätt då i det svåra att jobba. Vi var bäst helt enkelt.
Jag behöve aldrig tvivla över min förmåga eller kapacitet.
Jag traskar i ullas skor nu, det är dom bästa skor jag haft.


Jag

är uttråkad:-/

Melodifestival

Jag tror BWO kommer vinna hela finalen, o gör dom det så kommer Sverige inte ha nåt problem med att kvala in. Inte för att jag tyckte låten var så där superduper bra, men jag tror det är typ den som slår nu förtiden.

Skitbra att inte Jessica gick vidare, inte ens till andra chansen. Är så trött på att fokuseringen ska ligga på sex sex sex. Det blir bara löjligt. Håll brallorna på förfan.

Jessika Folcker skulle däremot åtminstone gått till andra chansen.

Snart börjar jag jobba igen......

Snö

Jag är så trött på snö!
Jag vill ha takdropp o sol o vår

Snö

Jag är så trött på snö!
Jag vill ha takdropp o sol o vår

Maskeradmordet

Silkeslen Hummersoppa med frasiga krutonger

Örtagårdsstek på plocksalladbädd med portvinsky och klyftpotatis

Krispig chokladtårta med halloncoulis=halllonsylt



Upplägget var som så att mellan varje mål så spelades en akt teater. Teatern bestod av ohyggliga intriger skådespelarna emellan. Det var många förvirrande villospår som lades ut under kvällen. Jag hade flera teorier om vem mördaren var, men efter varje slutsats jag tog, dök det hela tiden upp något nytt som gjorde att min egen teori bara föll samman. Aktörerna var otroligt duktiga och dom lyckades verkligen fånga upp publiken till att hela tiden, aktivt använda hjärnan för att lösa mordgåtan!

Mellan akterna tuggade vi för fullt på den goda maten, och givetvis försökte vi då också komma på vem mördaren var.
Innan det avslöjades vem den skyldiga var fick publiken lämna in en lapp på vem dom trodde den skyldiga kunde vara.
Jag gissade givetvis fel även fast jag hade en vattentät teori.


Det var en helmysig kväll.

Lovelove




Ikväll

är jag utbjuden på fiin middag. Och ett mord är inblandat i detta :-)

Hoppas jag inte spiller!





Marutta maräng..

..är en gammal vän från ungdomens tid:-)

Pratade med henne igår efter flera flera månaders uppehåll. Som vanligt måste vi då uppdatera oss på allt skvaller som vi hört sinsemellan. Vi skulle faktiskt kunna starta nån liten tidning i HÄNTs skepnad el. dyl.

 Jag hoppas  att hon kommer tillbaka efter flera års besvärlig tid, att leva med diverse konstigheter o smaklösheter kan inte ha varit lätt, hoppas hon kan andas nu! Att separera i detta läge är helt rätt.


Jag kommer ihåg ett år när hon fyllde, o hon hade hamnat i dispyt med sin dåvarande sambo.
Han var väldigt upprörd o åkte hem tidigare. Vi kom lite senare. Förmodligen trodde sambon att hon skulle komma hem själv o öppnade dörrn i bara fillsingarna. Han blev lite tagen på sängen när vi var fler så i all hast kastade han på sig min kamrats morronrock.

En (om jag minns rätt) rosaröd gillrig  kina kimmono.
Som han knäppte över magen( från o ha haft en väldigt atletisk figur, hade han efter min kamrats all goda mat ökat i vikt...cirkus 25 kg, allt sittandes på magen)
Sammanfattning:
Galen man
I rosa kimmono
Med väldigt håriga ben
I tubsockor.
Ni förstår att jag alltid ser den bilden när jag möter fd sambon?

 Min kamrat är cool. Gillar henne mycket!

hits