Söndag

Dagen, dagen efter.  Oj vad jag ska sluta dricka vin.
Går inte. Kortslutning direkt i skallen.
Sedan en låååång helvetesdagen efter dag. Inte värt det.

Men jag hade trevligt på partyt. Jag hoppas alla andra hade det också.

Att köra bil från Askersund kan vara förenat med livsfara.

Det finaste

Det finaste


Är

 det verkligen så att det är på G att muslimer ska få låna pengar utan ränta? Pga deras religion?

Det verkar helt galet för det finns mycket konstigheter inom de olika religionerna som vi indirekt måste säga ja till då.
Ibland känns det som vi håller på att göra om Sverige till nåt annat, det svenska blir mindre o mindre. Om inte annat så skapar det förvirring. Blir det för mycket av allt så kommer folket så småningom slå bakut helt och hållet.
Eller också får vi testa på att vara muslimer ett tag:-)


Igår

fyllde mammamu år, god smörgåstårta men ack så liten. Fyfy IcaMaxi i Kumla, det var ingen vidare reklam för era tårtor.

Idag har jag ringt för byte av arbetsplats. Det går inte o fortsätta där jag är. Då kommer jag sluta som en bitter jävla gnällkärrin. För att förhindra det måste jag själv göra nåt åt saken. Då känns det lite bättre. vilket är gjort nu.

Kallt som fan är det.

nu

har jag snytit ut ungefär sju kilo snor.
Bowie är tillbaka frid o fröjd.

När man är sjuk då FÅR man äta godis

Jag

är sjuk igen och Lotta som skulle komma.
Det går inte. För jag kommer vara utslagen i min säng.
Det är så tråkigt för jag har längtat efter henne.
Fan

Det

känns som jag bara går o trampar luft.

Det måste hända nåt snart.

Projekt:

Ny lgh
Nytt jobb

I kumla finns det 6 lediga jobb.

I Norrköping 142


Min plutta

Min plutta


Stockholm

Det är ju vackert häruppe men ack vilken stress. Jag blir tokig av allt rännande o knuffande. Ingen går lixom i normal gångtakt här utan alla stressar!

Jag har pussat på min unge hur mycket som helst.
Men jag får en klump i magen när jag ser vissa.
Usch vad mycket sorg det finns.
Jag tänker ibland att jag önskar att det bara skulle gå o tejpa ihop eller limma eller vad fan som helst, det som är trasigt så den här sorgen kunde försvinna.
Eller att man kanske kunde genomföra nån ritual för o driva ut sorgen.
Men, det går ju inte.

Linda R

Alltså jag begriper inte hur hon kan få första sidan på Aftonbladet o uttala sig om det här nya sex inspector pogrammmet.

"Folk ska inte ha sex i tv, det förstör livet."
Grejjen är det om hon bara hade pökat loss lite o sedan låtit det varit nog med det, hade man i dagsläget inte kommit ihåg henne, det är fler efter henne som pökat men inte minns jag dem.

Det som förstört hennes liv(tycker jag) är att hon ridit (haha) på självaste pöket. Hon har talat ut om bot o bättring o dagen efter läser man att hon ska till vegas o bli pokerproffs. 24 timmar innan satt hon o talade om hur hon skulle slita för o få tillbaka kontakten med dottern, hur hon skulle hålla ifrån sig löpsedlarna. Det känns som att det får inte bli tyst om henne. Är hon borta från tidningar/tv för länge, jaa då gör hon nåt för o skapa rubriker för att få synas i. Då är hon igång o rider igen!

:-(

Trashcan..

comhem

Har ringt som en galning till detta företag för nätet har varit nere totalt i flera timmar och jag var helgalen. Tänkte minsann att får jag tag på dom jävlarna ska dom få sina fiskar varma. Satt i tfnkö i över en timma sen gav jag upp.
Har hållt på till o från o försöka få igång nätet men icke.

Så av en händelse kollade jag modemet, det måste ha blivit avstängt när jag dammsög för när jag tröck på "påknappen...surrade nätet igång så fint.

Så var det med det!
Nu ska jag ut o köra bil

Bakjour

Mitt liv består av att ligga i nån slags bakjour känns det som. Är det inte på jobbet så är det hemma.
Fyfan

Jag är skittrött på det

Jag

hatar o vara sjuk, hela kroppen värker o jag har feber o det är så synd om mig. Det som skulle muntra upp, vore ett paket. Med fint papper o guldsnören. Bara o komma o lämna!

Jag har redan brutit två av mina nyårslöften, så här fort har det aldrig gått o bryta dom. Men det är väl det att jag ska iinna med s¨å mycket som möjligt nu innan jag blir 40. För sen är det ju kört!
 Strosar omkring i min nya pyjamas och mina stöveltofflor. Ska strax droga ner mig med panodil o försöka sova bort flunsan.

hits