Föresten

för 10 dar sedan, började dom plocka fram alla julgrejjer. Det finns dekorerade granar, belysningar, äpplen med guldsnören o massa annat framme redan. Är det klokt!?!
Kändes ännu mindre klokt när man kom ut o utanför sken solen o det var 25 grader varmt.

Exakt

12 dagar har jag avvecklat på min nya arbetsplats. Det är kul som fasen o vara med att starta upp. Allt är så himla nytt o oinarbetat!
Men, under dessa 12 dagar har jag varit på IKEA 7 -8 ggr. Jag tror det sammanlagt är mer än vad jag nånsin varit där o jag hatar skiten!

Ett stort mega företag som bara ska sälja sälja sälja och det finns ingen direkt kundkontakt ala trivsel. Företaget är FÖR stort så det verkar inte finnas nå¨n riktigt struktuir vad det gäller leveranser o beställningar osv osv. 
3 olika svar fick vi av 3 olika personal vad det gällde en sån  simpel sak som hur man gör en beställning för hemskick.
I vilket fall så skulle IKEA i Marieberg stå o falla om inte våra favorit Mattias jobbade där.
Det är svårt o förklara allt strul som ligger bakom men jag kan säga att det är MEGA strul Vi har varit i upplösningstillstånd, galna, desperata, tjutfärdiga och han, han är bara lugn och ORDNAR allt åt oss.
Han får en guldstjärna i himlen

Evighet

sen jag skrev o jag är ju faktiskt 40 plus ordentligt nu*hehe*. Jag fick så otroligt fina presenter, om man räknar mängden så där så skulle man nästan kunna tro att det var en 80 årsdag eller nåt jag firade.
Det som är döcoolt med att fylla år detta år är att jag fick MC kort i present. Alltså lektioner o uppkörning osv för att kunna ta det. OCH ett SYNTEST vilket innebär att jag förmodligen snart har glasögon. Kanske likabra:-) kan ju va bra o börja se var man är.
Givetvis var varenda present så där exakt min grej att få. Jättefint armband handmade, badgrejs, ljus, cash, blommor, o blommor igen o igen . Jag gillar paket!

Det värsta med såna här tilldragelser är att jag tjuter ju, jag blir så rörd o det känns konstigt att vara medelpunkten o jag vet inte riktigt hur jag ska hantera saken.

Olala

Olala


40 år

I morrn fyller jag 40. Jag håller på o analyserar min 10 års period nu, o tänker på vilken jävla ångest jag hade för att fylla 30. Nu har jag ingen åldersångest alls. Det bekommer mig inte, och jag tycker att jag under denna 10 års period ändå lyckas med några ting.

Jag har:
Medverkat till att få Sofie frisk från anorexi, från att ha gått med tvivel över ifall jag ska få uppleva hennes student för jag trodde ju sjukdomen skulle ta henne ifrån mig, till att faktiskt se henne allt oftare le med ögonen, det är nog det bästa med denna tidsepok.

Lyckats gått från svartlistad hos fogden, skuldsatt över öronen, liv på knapp existensnivå, till att ha ett fast jobb med inkomst o valmöjligheter som tex fika på stan utan att det förtar hela månadskassan. Köpa mig nåt så där som jag vill ha spontant utan att behöva tänka ihop pengar i flera månader.

Jag har kunnat hjälpa Sofie med hennes försörjning när det knakat i hennes kassa.

Jag har bil, tak över huvvet, vänner som är vänner inte nåt ytlit skit.

Så summeringen är då plus. Det var en rejäl formsvacka nånstans mitt i...men vad fan-...kanske är det som folk säger, det riktiga livet börjar nu eller typ på torsdag för då är jag ju 40+ :-)


*grattis pappa, hoppas du har party på nåt moln där uppe i himlen*

hits