Till mig själv på Mors dag.


Wow!!

Det här är ju kul! Käre Kollegan blir uppringd av högsta hönset på Carema och blir ombedd att bli gruppchef på boendet!

Grattis!


Fira?

Så snart

jag fått lite bilder så ska jag lägga in dessa här från vår lilla Cyperntripp, bara väntar på att mailen ska fyllas av dessa:-)


Lönestrul igen! Tror jag blir knasig på detta, I need my money!

Greetings from Cyprus!

Jaha nu ar vi da har i detta varma land. Det ar lite annorlunda mot Turkiet.

Minuskontot: Hotellet ar vidrigt o sjalva buffen som ingick ar mer an vidrigt, gar inte att ata, maten star pa fran 13 00 o sen till kvallen. I morse var det mogligt brod till frukost....iiisch!
Vi bor 5 st i en lgh med en icke fungerande toalett...ni kan ju bara tanka er kontentan av det!

Nar vi kom ner forsta dagen blev jag jattesjuk o vommerade in toaletten ordentligt, tank er hur kul det ar da med en toa som spolar en gang av hundra.

Pluskontot: Det har varit vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarmt!! Aven om inte solen har skinit fran morgon till kvall har vi haft mer sol an moln. Igar var vi pa en underbar batutflykt o akte 4 timmar langs med kusten. Cypwrn ar vackert.
Det finns en mycket god ol har som heter Keo, den gar pa pluskontot med!

Hade jag druckit sprit hade jag varit lycklig, man koper en liter for typ 30 40 spann, men man ser anda inga alkisar...jaa det ar val kanske nan full svensk da

I morgon dyker vi ner igen under parasollet, det som ar lite bobbigt ar nagra enerverande Irakier, tror dom farskte fa ragg hos Susanne som ar med.

JASSAS pa er alla!

Väskan igenbommad..

å jag har förstås alldeles för mycket grejjer med men man vet ju aldrig, kan vara bra att ha!

Temperaturen i morgon ligger på + 32 när vi landar....underbart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Hoppas bara mina prickiga ben har gett sig, annars kanske folk tror jag går med nån slags konstig sjuka:-)

Ingen resfeber....än...

Goooooooooooooz


Lite tillskott

...i samlingen! Det här är kul!

I min värld iallafall, andra skakar på huvvet åt det.


Packar..

väskan....


Veckan som gått...

..har bestått av umgänge med gammal klasskompis, vi har inte setts på 20 år o ett tu tre så stod hon plötsligt här i min hall. Hon är precis sig lik fast med glasögon, hon har inte åldrats alls tycker jag. Vi hade lite grillsession o sedan var vi tvungen o gå igenom alla i klassen o klura lite på vad dom kunde tänkas göra nuförtiden. Vi kom fram till att vi var en väldigt splittrad klass, ingen direkt sammanhållning.

I vilket fall, klasskompisen är cool hon går här på lokförarutbildning just nu och snart är hon igång o styr sina egna tåg. Det passar henne, hon är handlingskraftig o jag tror hon är himla bra på det här med knappar hot i dit i signalfel:-)))

Speedwayen är igång o våra älskade Indianer vann hemmamatchen, det roligaste av allt var att Nickidansken fick bra med pisk, visst han körde några bra heat också men var absolut inte oslagbar, vilket han haft en tendens till att vara annars. Mycket folk var där o glodde

Oooops ringer nu tfn o det är Båbärt

Inga armar...

...ingen kaka!

Så duuumt!!

hits