Big foot

Eftersom jag tydligen har extremt stora fötter så kanske det finns nån som kan tipsa om var man kan köpa ett par varma goa tofflor för storfotade kvinnor?

Det är så roligt med små pikar hit o dit om diverse kroppsdelar.

:-)

Ang inlägget nedan...jag kan inte tolka språket, man hör liksom inte, men det låter inte skönt så att säga:-)
Sedan har vi ju alla olika lustelser o böjjelser....


Lördagmorgon

Såå irriterande med en granne som spelar discodunk kl 7 på morronen! Såå irriterande att detr är så lyhört att det känns som jag vaknar med stereon i sängen!

Ännu mer irriterande att dom ska förswöka ha nån slags sex mitt i det här jävla livet o ryskan skriker ut sina lustar o försöker överrösta discodunket.
Om jag inte vore så mörkrädd skulle jag bo i skogen!

Nostalgisk

Jag fick mail från en som jobbar på SFR i Nrk.

Då blev jag nostalgisk. Det var en rolig tid med filmning.basistspelning o agentfester.

Det ska jag tänka på när jag sitter på hemmet.

Torsdagar

Händer det nåt skit i mitt liv så inträffar det allt som oftast en torsdag. Creepy.

Idag var det punka på bilen när vi skulle iväg o shoppa.

Typiskt.

Fast iof kom min kamrat med massor av kläder som hon inte ville ha, o det var bra för jag gillade dom.
Speciellt hemmahosbrallorna.
Går o myser i dom nu.

Linda Rosing snyft

Återigen i tidningen. Och för mig är hon inte det minsta trovärdig i sin kamp för sitt barn. När hennes barn uttryckt att hon inte vill se sin mor i tidningen så vore det väl steg ett att respektera den önskan?

Föresten läs tidigare inlägg här om vad jag tycker.


K.O.T.C

14425-2Jajamän så här ser dom ut. Det ska bli intressant o se dom spela live: jag alltid fått ett nej när jag frågat om jag får komma på spelning och som den ömma moder jag är så har jag lytt. Men som sagt nu får jag kika, det ska bli kul som f-n.
Kulturnatten i Norrköping är spelstället!


Fönsterkuvert

Det blev en trevlig middag. Vi var på Saigon o åt fyra små rätter. Ämnet under måltiden var spyor. Lite smått bisarrt!
Men vi jobbar i vården då är man inte kräkmagad.
Vi pratade om paniken av att spy o hur vi har spytt.
Min historia blev den när jag varit ute på riktig fest o var så satans bakfull dan efter. En kamrat fick köra mig för att hämta dottern.
På vägen skulle han prompt in på affären o jag sitter givetvis kvar i bilen. Det är lör fm o massor av folk ute förstås. Alla ska handla på lördan.
Jag sitter på konsumparkeringen o blir plötsligt så spysjuk men klarar inte av att öppna dörren o spy.
Då ser massor med folk mig o det klarar jag inte av.
I ren desperation öppnar jag handskfacket o river åt mig kuvertet med besiktningsprotokoll. Jag slänger ur protokollet o spyr hela kuvertet fullt. Min kamrat kommer ut o undrar vad jag hålls med o där sitter jag med fullt kuvert.
Jag har spytt säger jag hulkandes.

Vi limmade ihop kuvertet o la det på postlådan.
Shame on me

Jag

ska snart iväg på städmiddag.  Det är detsamma som att jag hjälpt till o flyttstäda o får en middag för besväret. Eftersom jag gillar mat är det bra betalt!

Egentligen känner jag inte för det just nu, men då blir det säkert sköjj för det brukar vara så. Sedan är det ett trevligt sällskap jag ska ut med. Det blir bra. Så pratar man för o hålla deppanden borta!
 


Inga förväntningar=roligt

Ont

i magen får man ibland. När man jobbar som personlig assistent så är man rätt utsatt både psykiskt o fysikt. Det kräver engagemang och att brukaren och assistenten kommer överens. Om det blir nåt som felar är det svårt att jobba.

Nu felar det mycket för mig i mitt arbete, och det känns som man hamnar på ruta ett hela tiden.


Ikea

Jag befinner mig i en fas i mitt liv där jag mår ungefär som jag mådde då jag gick in i en depression. Jag är trött jämt o orkelös o orkar knappt upp ur sängen. Jag sätter upp en massa mål som jag sen inte orkar fullfölja. O alltid trött trött. Anledningen är nog förmodligen att det är en massa strul på jobbet. Jag klarar inte av stress längre utan blir det för mycket av nåt, så stressar jag så jag får migrän. Då är det rullgardin ner o piller piller.

Då gäller det att utmana denna depression, inte låta den ta över. Så jag följde med till Ikea. O det om nåt är verkligen att utmana för jag hatar ikea o dess pilar o allt jävla folk som masar sig fram i gångarna, Pilar, pilar folk på rad o man kan inte hasta fram utan kan bara följa strömmen. Till slut hamnade jag på sängavdelningen o måste givetvis prova alla sängar. Jag hittade en sån höj o sänkbar gavelsäng. Så jag låg där o höjde , sänkte en 50 ggr ungefär, det måste ju innebära att jag gjort cirka 50 situps idag. Tror nästan jag känner av träningsvärk. En sån säng vill jag ha. Då ska jag träna jämt utan o klaga.

14425-1

Ilska

Jag ska gå i terapi så jag lär mig hantera min ilska o min tjurighet. Det kan inte vara normalt att man slänger bilnycklar i huvvet på folk när man är på affären.


Födelsedag

JAg har haft en sån himla bra födelsedag idag. Den bästa på flera år. Massor av paket har jag fått, jag är fan fortfarande som en liten unge när det gäller paket.

Så sken solen hela dan med, då blir det nog en bra höst för dom få gånger det inte har regnat när jag fyllt har hösten alltid bjudit på massor av sol.

Tack alla för alla paket.


Och du med Y..du är bäst:-)

Idag

ringde min kära syster ÄLDRE o talade om att nu är det bara 365 dagar kvar tills jag är riktig kärring*ryser

hits